д-р Мирчевска

MD Codes

Естетичната медицина за лице се развива постоянно с разработването на авангардни продукти и нови иновативни начини за използването им.

 МD Codes имат за цел да повишат информираността, че всяка естетична част на лицето (например: средна част, брадичка, устни и т.н.) се състои от подчасти, които трябва да се вземат предвид при инжектиране.

МD Codes са ‘‘вълшебни“  точки, в които се инжектират продукти с VYCROSS  технология - Voluma, Volift, Volbella  и се постига не само възстановяване на загубения обем, но и много нежен лифтинг.Тези резултати могат да се постигнат само с филърите  с VYCROSS  технология -  Juvеderm-Voluma, Volift, Volbella

 VYCROSS  технологията е патентован комплекс от нискомолекулна и високомолекулна хиалуронова киселина, смесена чрез процес на омрежаване, при който се получава ефективно и силно омрежен гел. Има по - голяма устойчивост на разграждане, която осигурява по - голяма трайност. Тази патентована технология позволява да се постигне оптимален лифтинг и моделиране. При всеки пациент последователността е специфична и всеки пациент трябва да се оцени и третира индивидуално.