д-р Мирчевска

Juvederm Volite

JUVEDERM VOLITE-  Иновативна инжекционна терапия, разработена да подобри качеството на кожата до 6 месеца

Juvederm Volite не е мезотерапия. Juvederm Volite  e не просто филър.Той е разработен за попълване на фините линии , но и за подобряване структурата , хидратацията и еластичността на кожата.Благодарение на  Vycross technоlogy има и  лек лифтинг ефект.

Предимството пред останалите познати на пазара продукти за ревитализация на кожата е че само с една процедура се постигат резултати, които продължават до 6 месеца (по протокол за постигане на оптимални резултати с другите продукти се  изискват 3 процедури през интервал от един месец). Juvederm Volite показва по-голяма  резистентност към свободните радикали, което определя и по- голямата продължителност на ефекта.


Виж цените


Концентрацията на хиалуроновата киселина е 12 мг/мл.Ниската концентрация е предимство, защото  благодарение на иновативната с Vycross  technоlogy се постигат тези впечатляващи трайни резултати, но в същото време се избягват страничните ефекти на високата концентрация ХК.

Juvederm Volite e разработен на базата на иновативната Vycross  технология- патентован баланс между леки и тежки вериги ,за по-ефективно свързване на молекулите хиалуронова киселина. Резултатът е създаване на продукти, отличаващи се с оптимална продължителност на ефекта , минимални отоци, натурални резултати и високо удовлетворение на пациентите.

96% от пациентите са удовлетворени от резултатите с Juvederm Voilte , което потвърждава ефективността и безопасността на продукта.

Не случайно продуктите с Vycross  technоlogy са предпочитани от милиони пациенти по цял свят!