д-р Мирчевска

Radiesse 

В днешно време, повечето хора са запознати с важността на колагена за тялото ни. Той придава еластичност на младата кожа. Когато колагенът започне да се руши, кожата става отпусната и се появяват бръчки по лицето. Когато колагенът започне да намалява и дори да изчезва, заедно с него изчезват обемът на лицето и еластичността на кожата, поради което изглеждаме по-стари, дори и да не се чувстваме така.

Третиране с дермалния филър Radiesse може да върне естествения колаген и да възстанови обема на лицето, като резултатите могат да продължат година и половина при някои пациенти. Прочетете информацията по-долу, за да разберете как Radiesse ще отговори на индивидуалните Ви нужди:

Назолабиални гънки

Гънките между носа и ъгъла на устата, известни още като назолабиални гънки или гънки на смеха, са най-често забелязваните черти от лицето ни, когато остаряваме. С напредването на възрастта тези гънки стават все  по-дълбоки, поради продължаващата мускулна дейност, като например смеене и говорене. Те често са първите признаци на стареене и могат лесно да бъдат запълнени с обем-придаващия филър Radiesse, което незабавно ще доведе до по-свеж и по-млад вид на лицето.

Марионетни линии

Това са линиите, които вървят от ъгълчетата на устата надолу до брадичката. Бръчките появили се  в тази част около устата могат да придадат на позитивни и щастливи хора да изглеждат като постоянно тъжни или ядосани. Това "тъжно" изражение на лицето изчезва, когато марионетните линии се запълнят с Radiesse филър  и Вие ще имате весело и щастливо излъчване.

Хлътнали бузи

Хлътнали, плоски бузи могат да бъдат запълнени с филър за обем Radiesse и така да възвърне загубените контури и да добиете отново младежко излъчване.

Скули

Добре изявените скули са едни от най-характерните черти в модерните представи за красота и могат да Ви направят да изглеждате по-екзотично и фотогенично. Коригирането на обема на скулите засилва младежката V- образна формата на лицето.

Линия на брадичката

Очертаните контури на линията на брадичката помагат да се поддържа младежкото "V" и дори Ви правят да изглеждате по-слаби.

Увиснали ъгли на устата

При остаряването, ъгълчетата на устата често се извиват надолу, което Ви придава "тъжно" излъчване. Възстановявайки изгубения обем ще възстановите и свежото, щастливо излъчване.

Брадичка и ментолабиална гънка

Плоската брадичка може да направи лицето Ви да изглежда по-слабо изразено. Малки изпъкналости по брадичката придават неравно изражение. Използвайте Radiesse филър за обем, за да постигнете естествено изглеждаща корекция на брадичката. Хлътналата гънка на брадичката, често срещана при мъжете, може да бъде запълнена с  Radiesse, което ще придаде по-здрав вид на брадичката.

Вежди

Очите са ключова точка от лицето. Отворените и приятелски изглеждащите очи имат позитивен ефект върху това как околните ни приемат. Веждите имат важна роля в този аспект. Те са "рамките" на нашите очи, носещи хармония към цялото лице. Повдигането на веждите е едно от нещата, които може да направите, извън пластичната хирургия, за да промените из основи формата на лицето си.

Radiesse  може да бъде използван, за да придаде обем към зоната точно под края на веждите, което ще доведе и до леко повдигане на веждата. Резултатът е очи, които изглеждат по-отворени, светли и младежки.

Темпорална зона

Темпорална зона

Темпоралната зона може също да бъде запълнена. Това ще донесе на лицето Ви по-здравословен външен вид.

Ушни висулки

Много жени откриват, че ушните им висулки са започнали да изглеждат тънки, сбръчкани и издължени и че дупките за обиците им също изглеждат разтеглени. Малко количество Radiesse  може да подобри вида на ушните висулки, придавайки допълнителна здравина, така че обиците Ви да не разтеглят повече ухото.

Корекция на нос

Неравномерната форма на носа може да бъде коригирана и изгладена с филър за обем Radiesse без да се налага хирургическа интервенция.

Подмладяване на ръце

Нашите ръце са важна част от комуникацията ни с околните и начина, по който се представяме. Красивите ръце ни дават увереност да се изразяваме във всяка ситуация. Същевременно, ръцете често са проблемна зона за по-слабите или по-атлетичните жени. С многото съвременни опции за естетически корекции на лицето, ръцете могат да изглеждат неестествено по-стари от останалата част от тялото ни. С времето, мастните тъкани под кожата на ръцете ни изтъняват. Вените и сухожилията стават по-видими, а кожата изгубва обема си. Ако имате чувството, че ръцете Ви не съвпадат с общия изглед на тялото Ви, може би е време да ги подмладите с Radiesse.

Виж цените