д-р Мирчевска

Хиалуронови Филъри

 

Загубата на обем е основен елемент от стареенето на лицето. Факторите, които допринасят за това са преразпределението на мазнините, промени в скелета и други изменения в състава на тъканите. Филърите с хиалуронова киселина са утвърдено средство за борба със загубата на обем, за оформяне на контура и за осигуряване, поддържане и структириране на лицето.

Хиалуроновата киселина е естествен полизахариден полимер, който просъства в човешката кожа. Хидрофилният характер на хиалуроновата киселина обуславя жизненоважната ѝ роля за регулирането и поддържането на хидратацията в тъканите.

Хиалуроновата киселина във филърите е стабилизирана чрез омрежаване за повишаване на трайността, като неомрежената хиалуронова киселина остава в кожата само няколко дни преди да се разгради. По структура филърите с хиалуронова киселина са подобни на естествената тъкан, като предлагат отлична биосъвместимост и добро интегриране в тъканите.

 

Неслучайно Juvederm са предпочитаните филъри от милиони пациенти в целия свят!

 

Juvederm Voluma

предназначен специално да моделира лицето, лифтира и възстановява обема. Оформя зони като брадичката, бузите и контура на долната челюст

Продължителността на ефекта е до 18 месеца.

 

Juvederm Volift

 

Най - универсалния филър от семейството  на VYCROSS-технологията- възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и  има много нежен лифтинг ефект. Използва се за корекция на назолабиални гънки, за повдигане на веждите , марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните.

Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.

Juvederm Hydrate

предназначен специално да овлажнява в дълбочина лицето, шията, деколтето и ръцете

Juvederm Ultra Smile

предназначен за увеличаване обема на устните и оформяне на контура 

Juvederm Ultra 2

Прилага се за попълване на фини бръчки

Juvederm Ultra 3

предназначен за попълване на устни и средни по големина назолабиални и марионетни бръчки

Juvederm Ultra 4

предназначен за попълване на дълбоки бръчки, моделиране на скули, попълване на устни

Juvederm VOLBELLA

идеален продукт за попълване на зоната под очите, както и за периорално подмладяване( бръчки тип "бар код", възстановяване контура на устните)